Herald Coolbergen legt zijn functie van Team Manager per direct neer.

In goed onderling overleg hebben AFBN, de Dutch Junior Lions en Team Manager DJL Herald Coolbergen besloten om de samenwerking per direct te beëindigen. Zowel AFBN, DJL als Herald zijn tot deze conclusie gekomen. Wegens verschil van inzicht en de grote tijdsbesteding die de functie van Team Manager eist, kan Herald dit niet langer combineren met de bestuursfunctie bij zijn eigen vereniging Tilburg Wolves.

 

De AFBN en Dutch Junior Lions bedanken Herald Coolbergen voor bewezen diensten en zijn tomeloze inzet. Alsook voor het werk wat hij verzet heeft voor onze sport, met name in de doorstart van de DJL en ook bij de opstart van de AFBN Academy. Zowel de American Football Bond Nederland als Herald zullen zich ervoor inspannen om een goede toekomst voor de Dutch Junior Lions te waarborgen en een correcte overgang te voorzien voor Herald zijn opvolger.

 

“Het is voor ons een groot verlies maar we begrijpen zijn beslissing,” aldus Head Coach van den Boogaard en TZ van de AFBN René de Jong. “Herald heeft ons een goede start gegeven en we zullen de komende tijd verder gaan bouwen op het werk wat hij verricht heeft.”