AFBN Academy Utrecht

De volgende AFBN Academy zal op 12 november plaatsvinden bij de Utrecht Dominators.
De inschrijving is inmiddels gesloten.
Houdt deze site en onze facebook in de gaten!


Informatie Academy Dag Utrecht

Het is ons opgevallen dat veel deelnemers voor de eerste Academy trainingen in Tilburg en Almere niet ontbeten hadden, zorg ervoor dat je de dag goed doorvoed begint en dat er minimaal een liter water gedronken is voor je aankomt in Utrecht!

Ook bestaat de kans dat er naar je leeftijd gevraagd word aankomende zondag, zorg ervoor dat je een geldig legitimatie bewijs bij je hebt!

 

Belangrijke informatie voor diegene die helm en shoulderpads lenen van Academy.

We willen je via deze weg nog een heads up geven dat er geen bitjes bij de geleende pakken zitten maar deze zijn wel op locatie aan te schaffen. Als jij nog geen bitje hebt hou er dan rekening mee dat je dit morgen moet kopen en contant, het liefst gepast, dient af te rekenen.

Spelers die zonder bitje op het veld staan zullen niet in staat zijn om deel te nemen aan de training, deze maatregel is voor jullie eigen veiligheid.

Tevens zijn er slechts een klein aantal broeken beschikbaar voor alle been, heup en stuitje pads. Indien je dit zelf in je bezit hebt breng deze dan mee. Ook als je dit niet in je bezit hebt raden wij aan om een korte sportbroek mee te nemen zodat je in ieder geval kan trainen indien ze niet meer beschikbaar zijn wanneer jij aankomt.

De Utrecht Dominators bieden een soep aan voor de lunch, dit kost € 1,50. Dit word betaald bij de inschrijving waarna een bon gegeven word welke bij in de lunch ingeleverd dient te worden.

Ook zal “Growth of a Game” aanwezig zijn met een stand op de Academy in Utrecht. Growth of a Game ondersteund de Academy met coaches en zal footballs, bitjes, handschoenen en verdere football gerelateerde accessoires verkopen. Als je iets nodig hebt zorg er dan voor dat jij of je ouders/begeleiders cash geld bij zich hebben!

Het adres voor zondag is de Manitobadreef 4, 3565 CH Utrecht.

De weersvoorspelling is regenachtig en koud dus zorg ervoor dat je voldoende kleding aan hebt en nog extra droge kleren bij je hebt!

Tijdschema AFBN Academy Utrecht
9.00 uur
Inschrijfbalie open
Kleedkamers open
Uitleen pakken open

10.30 uur
Inschrijfbalie sluit
Kleedkamers sluiten
Uitleen pakken sluit

10.50 uur
Opening Academy dag en groepsfoto

11.00 uur
Start AFBN Academy Utrecht

13.00 uur
Kleedkamers open
(eigen) lunch

14.00 uur
Start deel 2 AFBN Academy dag

16.30 uur
Einde AFBN Academy Utrecht
Kleedkamers open
Inleveren geleende materialen

17.30 uur
Afsluiten terrein