AFBN Academy Almere

Na de succesvolle eerste editie van AFBN Academy volgt de tweede editie op 22 september in Almere.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Volg deze pagina en Facebook voor meer nieuws!

Aankomende zondag 22 oktober vind de Academy plaats bij de Flevo Phantoms, zij bevinden zich op Meerveldstraat 51, 1359 HZ Almere.

Tijdens de vorige Academy dag in Tilburg heeft de lokale JUMBO de lunch verzorgd, op locatie Almere is helaas GEEN sponsor voor de lunch. Iedereen is dus verantwoordelijk voor zijn/haar eigen lunchpakket!

Tevens is ons opgevallen dat veel deelnemers voor de eerste Academy training in Tilburg niet ontbeten hadden, zorg ervoor dat je de dag goed doorvoed begint en dat er minimaal een liter water gedronken is voor je aankomt in Almere!

Belangrijke informatie voor diegene die helm en shoulderpads lenen van Academy.

We willen je via deze weg nog een heads up geven dat er morgen geen bitjes bij de geleende pakken zitten maar deze zijn wel op locatie aan te schaffen voor 5 euro per stuk. Als jij nog geen bitje hebt hou er dan rekening mee dat je dit morgen moet kopen en contant, het liefst gepast, dient af te rekenen.

Spelers die zonder bitje op het veld staan zullen niet in staat zijn om deel te nemen aan de training, deze maatregel is voor jullie eigen veiligheid.

Tevens zijn er slechts een klein aantal broeken beschikbaar voor alle been, heup en stuitje pads. Indien je dit zelf in je bezit hebt breng deze dan mee. Ook als je dit niet in je bezit hebt raden wij aan om een korte sportbroek mee te nemen zodat je in ieder geval kan trainen indien ze niet meer beschikbaar zijn wanneer jij aankomt.

Over helmen en shoulderpads hoeven we ons geen zorgen te maken, elke ingeschreven speler (die aangegeven heeft geen pak te hebben) tussen de leeftijd 12 en 15 zonder gear kan dit lenen, er is genoeg op voorraad.

Tijdschema AFBN Academy Almere
9.00 uur
Inschrijfbalie open
Kleedkamers open
Uitleen pakken open

10.30 uur
Inschrijfbalie sluit
Kleedkamers sluiten
Uitleen pakken sluit

10.50 uur
Opening Academy dag en groepsfoto

11.00 uur
Start AFBN Academy Almere

13.00 uur
Kleedkamers open
(eigen) lunch

14.15 uur
Start deel 2 AFBN Academy dag

16.30 uur
Einde AFBN Academy Almere
Kleedkamers open
Inleveren geleende materialen

17.30 uur
Afsluiten terrein