AFBN Academy Arnhem

Het is ons opgevallen dat veel deelnemers voor de eerste Academy trainingen in Tilburg, Almere en Utrecht niet ontbeten hadden, zorg ervoor dat je de dag goed doorvoed begint en dat er minimaal een liter water gedronken is voor je aankomt in Utrecht!

We hebben uit voorzorg extra maatregelen getroffen tegen het koude weer, onder andere een aangepast schema en we voorzien de gehele dag in warme dranken langs het veld voor alle deelnemers.

Zorg er ook voor dat je goed gekleed naar de Academy komt! Korte mouwen in deze weersomstandigheden kunnen echt niet!

Ook bestaat de kans dat er naar je leeftijd gevraagd word aankomende zondag, zorg ervoor dat je een geldig legitimatie bewijs bij je hebt!

Graag wil ik er ook nog op wijzen dat vrijwillig aangemeld niet vrijblijvend is, wij van de Academy rekenen op jouw deelname! Daar richten we het aantal coaches op in maar ook de voorbereidingen voor de Academy dagen. Indien je niet aanwezig kan zijn moet je je tijdig afmelden inclusief geldige reden op afbnacademy@gmail.com.

Belangrijke informatie voor diegene die helm en shoulderpads lenen van Academy.

We willen je via deze weg nog een heads up geven dat er morgen geen bitjes bij de geleende pakken zitten maar deze zijn wel op locatie aan te schaffen. Als jij nog geen bitje hebt hou er dan rekening mee dat je dit morgen moet kopen en contant, het liefst gepast, dient af te rekenen.

Spelers die zonder bitje op het veld staan zullen niet in staat zijn om deel te nemen aan de training, deze maatregel is voor jullie eigen veiligheid.

Tevens zijn er slechts een klein aantal broeken beschikbaar voor alle been, heup en stuitje pads. Indien je dit zelf in je bezit hebt breng deze dan mee. Ook als je dit niet in je bezit hebt raden wij aan om een korte sportbroek mee te nemen zodat je in ieder geval kan trainen indien ze niet meer beschikbaar zijn wanneer jij aankomt.

Het adres voor zondag is de Daam Fockemalaan 3 6815 DL Arnhem

Parkeer instructies staan hier: http://arnhemfalcons.nl/contact/

De weersvoorspelling is regenachtig en koud dus zorg ervoor dat je voldoende kleding aan hebt en nog extra droge kleren bij je hebt!

Tijdschema AFBN Academy Arnhem

9.00 uur
Inschrijfbalie open
Kleedkamers open
Uitleen pakken open
10.30 uur
Inschrijfbalie sluit
Kleedkamers sluiten
Uitleen pakken sluit
10.50 uur
Opening Academy dag en groepsfoto
11.00 uur
Start AFBN Academy Arnhem
13.00 uur
Kleedkamers open
(eigen) lunch
14.00 uur
Start deel 2 AFBN Academy dag
16.00 uur
Einde AFBN Academy Arnhem
Kleedkamers open
Inleveren geleende materialen
17.00 uur
Afsluiten terrein